18-20 juli 2024

Janne Bark & Py Bäckman på Åhus Bryggeri

Projektet Py&Bark blev en uppskattad konstellation som ledde till ett gemensamt album, som uppskattats bland många fans!

Py Bäckman är en av Sveriges största textförfattare och låtskrivare med ett stort antal hits som ”Stad i Ljus”,”Jag Lever” och många fler! Inom filmmusik-genren skrev hon texten till låten ”Gabriellas sång” i filmen ”Så som i himlen”, som blev översatt i 54 länder och blev en stor framgång. Hon har även låtar med i Psalmboken så som ”Lilla liv”.
Py har turnerat runt i dom flesta kyrkor i Sverige och medverkat i ”Woodstock”-turnén, med stor succé. 

Janne Bark är känd som Ulf Lundells gitarrist, högra hand och sidekick sedan 40 år tillbaka. Men Janne har många strängar på sin lyra. Han är en tredjedel av trion Triad – kända med låten ”Tänd ett Ljus” som är en av våra största jullåtar. Janne har turnerat flitigt sedan 1978 med artister som Mikael Rickfors, Sanne Salmonsen och Niklas Strömstedt med fler. Han har spelat på stora scener som Roskilde, Globen arena och Cirkus på Djurgården. Han har kunnat ses i stora musikprogram som Skavlan och klassiska Måndagsbörsen. Janne har också skrivit egen musik som han själv producerat och gett ut flera album.

TIDER & MER INFO

Showstart: ca 19:00, 22 juli
Alla är välkomna, ingen åldersgräns!

Fri entré, boka bord för garanterad plats!

Ett arrangemang av Kulturföreningen Äntligen i samarbete med krögarnätverket i Åhus.

Arena: Åhus Bryggeri

Åhus Bryggeri
Dela:

Fler inlägg